به فروشگاه عسل شاهد خوش آمدید
تخفیف ویژه تا 25 درصد برای کرم عسل وارنبو به مدت محدود.

معجزه عسل،لیمو و سیر

223

معجزه عسل، لیمو و سیر در سلامتی بدن

معجزه عسل، لیمو و سیر

عسل لیمو و سیر، سه ماده ای که اکثر شما تا کنون انها را تک تک مصرف کرده اید اما ایا میدانید وقتی هر سه با هم مصرف شوند چه خواص بی نظیری خواهند داشت؟!

مصرف هم زمان این سه ماده به صورت زیر خواص بی نظیری برای سلامتی شما دارند این ترکیب علاوه بر تصفیه کبد و خون و دفع رادیکال های ازاد سرطانزای تجمع یافته در بدن باعث دفع کلسترول بد (LDL رسوب کرده در دیواره عروق میشود واز این طریق باعث برگشت حالت کشسانی و انعطاف عروق و مویرگ های بدن میشود و از این طریق باعث کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و سکته میشود.

سیر: یکی از قویترین انتی بیوتیک های طبیعی است که از حدود 5000 سال قبل در طب سنتی مصر برای مبارزه با عفونت ها مصرف میشده و به تازگی محققان دانشگاه واشینگتون اثر ان در مقابله با بیماریهای عفونی را 100برابر قوی تر از انتی بیوتیک ها ی شیمیائی ارزیابی کرده اند. سیر دارای فواید بسیاری است که علاوه بر خاصیت ضد باکتری و ضد قارچ بودن ان از جمله ان میتوان به کاهش فشار خون، تمیز سازی خون، برطرف کردن لخته های خونی و درمان ارتریت اشاره کرد. یکی از ترکیب های کلیدی موجود در سیر ترکیب طبیعی سولفور داری به نام allicin است. allicin در حین پختن سیر خام به سرعت به ترکیبات دیگر تبدیل میشود و اثر داروئی خود را از دست میدهد و بهترین حالت مصرف سیر مصرف به صورت خام است.

عسل: عسل یکی از موادی است که در طب سنتی قدیم تا امروز خواص ویژه غذائی و داروئی آن مد نظر بوده است، عسل خام دارای خواص ضد باکتری، ضد قارچ و انتی بیوتیکی است و هیچگاه فاسد نمیشود. عسل مملوء از مواد معدنی و تعدادی از ویتامین هاست و دارای ماده هیدروکسی پر اکسید است که یک انتی بیوتیک طبیعی قوی است.

لیمو: لیمو دارای حالت اسیدی است ولی داخل بدن حالت قلیائی ایجاد میکند و باعث افزایش عملکرد و کارائی کبد میشود و از این طریق به دفع سموم بدن کمک زیادی میکند همچنین لیمو سرشار از پتاسیم، کلسیم، فسفر و منگنز است. لیمو منبع خوبی از انتی اکسیدان ها است که رادیکال های ازاد سرطانزای داخل بدن را خنثی و دفع میکنند.

 معجزه عسل ، لیمو و سیر

طرز تهیه و مصرف

10-12 حبه سیر

4- 6 عدد لیموی متوسط

10-12 قاشق عسل طبیعی (در حد امکان عسل خام و حرارت ندیده باشد)

ابتدا لایه نازک زرد رنگ روی لیمو ها را بگیرید (قسمت زیرین پوست لیمو دارای مواد مغذی است و با پوست کندن کامل ان از بین میرود) و انرا خرد کنید، سیرها را پوست گرفته وخورد کنید و سپس سیر و لیمو را داخل مخلوط کن بریزید و با یک دور کوتاه انها را مخلوط کنید سپس عسل را اضافه کنید و یکبار دیگر مخلوط کنید.

ترکیب حاصل را داخل شیشه تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید

میزان مصرف

یک قاشق غذاخوری صبح قبل از صبحانه و یک قاشق شب قبل از خواب به مدت یکماه.

۰ نظر

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*