به فروشگاه عسل شاهد خوش آمدید
تخفیف ویژه تا 25 درصد برای کرم عسل وارنبو به مدت محدود.

خواص عسل در طب سنتی

خواص عسل در طب سنتی

  خواص عسل در طب سنتی: مصرف عسل می تواند رطوبت ها را از عمق بدن دفع کند.

  • عسل برای درمان و پیشگیری از انسداد عروق، سنگ های کلیه و کیسه صفرا و همچنین بیماری های مربوط به مجاری ادراری نیز بسیار مفید است.
  • عسل، معده و دستگاه گوارش را تقویت می کند و نقش چشمگیری در درمان زخم های گوارشی دارد. شست وشوی دهان با آب و عسل را راهی برای رفع زخم های دهانی عنوان کرده اند به خصوص برای کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.
  • عسل محرک اشتها برای بچه ها و افراد بدغذا می باشد. افراد مبتلا به زخم های دهانی و لوزه ای هم می توانند با غرغره کردن آب و عسل، هرچه سریع تر از شر این زخم ها خلاص شوند.
  • شستن دهان و لثه ها با مخلوطی از سرکه و عسل می تواند باعث تقویت لثه ها و درمان سریع تر بیماری های لثه ای شود.
  • مخلوط سرکه و عسل، نقش چشمگیری در برطرف کردن جرم های دندانی  دارد.
  • عسل با درمان زخم های گوارشی، از خونریزی های دستگاه گوارش جلوگیری می کند و مصرف آن می تواند در درمان سرفه و گلودرد موثر باشد.
  • عسل این قابلیت را دارد که دارو یا گیاهان دارویی مختلف را در بدن حمل کند و به محلی که این دارو می خواهد اثر گذارد، ببرد و همچنین تأثیرگذاری بهتر دارو را تشدید می کند و به عنوان کمک کننده محسوب می شود.
  • آشامیدن عسل همراه با روغن ها مثل روغن گل سرخ می تواند به عنوان ماده ای ضد سرفه استفاده شود و به سالم ماندن ریه های انسان کمک می کند.
  • عسل تقویت کننده سیستم گوارش و اشتهاآور است  و نقش آن در درمان زخم معده بسیار موثر است.
  • مالیدن سرکه همراه با عسل به قوت لثه ها و دندان ها سفیدی دندان و به رفع جرم دندان ها کمک می کند.
  • ترکیب کمی عسل با نمک برای رفع کبودی ناشی از ضربه کمک کننده است.
  •  گذاشتن عسل روی زخم برای بهبود سریع زخم  بسیار مفید است، همچنین مانع بروز میکروب روی زخم می شود.
  •  در مطالعات انجام شده مصرف آب و عسل  در رفع سرفه کودکان بهتر از شربت دیفن هیدرامین بوده است.

طبیعت عسل و مصلحات آن

خواص عسل در طب سنتی: عسل در طب سنتی جزو خوراکی های فرآوری شده طبقه بندی می شود. طبیعت آن گرم و خشک است و با توجه به مناطقی که در آن شکل می گیرد گرمی و خشکی آن متفاوت است به طور مثال سبلان نسبت به مناطق گرم و خشک دارای عسل هایی با گرمی خفیف تا میانه است.

  • آشامیدن عسل همراه با روغن ها مثل روغن گل سرخ می تواند به عنوان ماده ای ضد سرفه استفاده شود و به سالم ماندن ریه های انسان کمک می کند
  • هرچه از مدت زمان ماندگاری عسل بیشتر بگذرد، طبع آن هم گرم تر خواهد شد.
  • آب انار ترش، آبلیمو، آب بالنگ، سرکه و گشنیز جزو مصلحات آن به شمار می روند.
  • خوردن عسل به همراه مصطکی (صمغ نوعی درخت) نیز توصیه می شود؛ این ترکیب جاذب الرطوبت است یعنی رطوبات اضافی در قلب و مغز و کبد که سه عضو اصلی در بدن هستند را جذب می کند و به تبعیت از آن ها بقیه اعضا و بافت های بدن سالم حفظ می شوند، همچنین این ماده رطوبت معده را می گیرد و به آن کمک می کند تا هضم اولیه به خوبی صورت بگیرد.

نحوه ی مصرف عسل در افراد مختلف

عسل برای افراد در سنین مختلف اثرات گوناگونی دارد، جوانان با مزاج گرم باید عسل را با آب ترکیب کنند تا گرمی آن کمی تعدیل شود سپس میل کنند. افراد میانسال و کهنسال می توانند عسل را مستقیماً میل کنند و هرچه این ماده از مناطق گرم تر تهیه شده باشد، برایشان مفیدتر است.

امام رضا علیه السلام فرمود: «در عسل، درمان هر دردى است. هر کس ناشتا یک انگشت از آن را بلیسد، این عسل، بلغم [وى] را پایان مى دهد، صفرا را فرو مى نشانَد، تلخه سیاه (زرداب) را مانع مى شود، ذهن را صفا مى بخشد و اگر که همراه با کُنْدُر خورده شود، حافظه را نکو مى سازد».

 

فروش ویژه کرم وارنبو و عسل های طبیعی

۰ نظر

دیدگاه خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.